Wat betekent de versoepeling m.b.t. de corona-maatregelen vanaf 1 juli 2020 voor ons?

Wat betekent de versoepeling m.b.t. de corona-maatregelen voor ons?
Doordat we de 1.5 meter afstand moeten blijven aanhouden en nog steeds maximaal 2 personen aan één tafel mogen zitten, kunnen wij niet meer dan 15 tafeltjes bezetten. Hierdoor zijn wij alsnog al heel gauw volgeboekt.
Wij hopen op uw begrip hiervoor.


“Eén huishouden”
Zoals u inmiddels wellicht weet mag een huishouden wél aan één tafel bij elkaar zitten. Echter merken we dat er nogal wat onduidelijkheid is over de definitie van “een huishouden”. Concreet betekent dit dat men allen onder één dak moet wonen.

We hebben eerder vermeld dat wij niet van plan zijn om ‘politie’ te spelen. We vertrouwen in deze geheel op u. Houd alstublieft in acht dat als er gecontroleerd wordt en blijkt dat er geen sprake is van één huishouden, dit gevolgen kan hebben. Zowel wij als uzelf loopt risico op een fikse boete. Hartstikke zonde..!


Wij willen ons graag focussen op hetgeen waar dineren bij Toost écht om gaat;
culinair smikkelen en genieten van elkaars gezelschap.

Toost op gezelligheid!
Lydia & Tom