Voorgerechten
INDISCHE KIP GEHAKT SPIES
kokosrijst, mango en zoetzure komkommer
CARPACCIO VAN RUND
rosevalaardappel, tomaatjes,
truffelcrème en Parmezaanse kaas
SLICED TUNA
rettich, radijs, ingelegde sjalot en limoen mayonaise
SPRING ROLL (V)
mango, ananas, avocado, noedels en ei
Elke maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
RENDANG
filo taartje, atjar en basilicumolie
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
GAMBA, ZALM & GARNALENKROKET
tomatenchutney, crème van doperwt en sojaboon
TALEGIO KROKETJES (V)
geroosterde romanesco, linzen, sugar snaps en zoete aardappelpuree
Nagerechten
KOKOS MAKRONEN
mango parfait en ganache van passievrucht
BANANEN ECLAIR
vanille room en stracciatella ijs
KAZEN
druiven, walnoten, stroop en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )