Voorgerechten
KIP GEHAKT SPIES
sambal boontjes, atjar en miso mayonaise
CARPACCIO VAN RUND
Parmezaanse kaas, tomaatjes, truffelcrème en pitten
TARTAAR VAN TONIJN
gele biet, sesam koekje en citroen vinaigrette
GEROOKTE BIETJES (V)
gepofte spelt, vijgen en mini mais
Elke maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
RUNDERSUKADE
kruidige zuurkool, bloedworst en appel – bock bier saus
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
HARDER FILET
bonen salsa, garnalen kroket en saus van gele tomaat
POMPOEN SPAGHETTI (V)
cherry tomaat, geroosterde kikkererwt, rode pesto en kaas
Nagerechten
AMARETTO MOUSSE
bramen, merengue en speculaas ijs
APPEL KRUIMEL TAARTJE
amandel, rozijnen en vanille ijs
KAZEN
druiven, walnoten, jam en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )