Voorgerechten
KALFS RIBEYE
piccalilly, lotuswortel, tuinboon en gepofte rijst
CARPACCIO VAN RUND
rosevalaardappel, tomaatjes,
truffelcrème en Parmezaanse kaas
GARNALENCOCKTAIL
krokant gebakken heek, ananas en daslookpesto
INDISCHE PROEVERIJ (V)
oerap oerap, telor petis, zoet zure mango salade en emping
Elke maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
GEROOSTERDE LAMSBOUT
gegrilde courgette, baba ganoush en honing thijm jus
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
krieltjes, seizoensgroenten en pepersaus
PAELLA
schelvis, kokkels, gamba en een saus van gepekelde citroen
GEGRILDE ASPERGES (V)
eryngii, tomaten sambal en zoete aardappel
Nagerechten
MOUSSE VAN AARDBEIEN
mini cake, honing pinda en yoghurtijs
CHOCOLADE BLONDIE
citroen sorbet, popcorn en ananas soepje
KAASPLANK
druiven, walnoten en stroop
(3,50 meerprijs )