Voorgerechten
GEGRILD SPEENVARKEN
pesto, macadamia en saus van karnemelk
CARPACCIO VAN RUND
Parmezaanse kaas, tomaatjes, truffelcrème en pitten
RILETTE VAN RODE FOREL
koolrabi, komkommer & limoen hangop
STEAK TARTAAR VAN PAPRIKA (V)
mierikswortel crème, eidooier en gepofte rijst
Elke maand een nieuw menu
Hoofdgerechten
HARISSA STEAK
zoete aardappel, uien taartje en port jus
GEMARINEERDE VARKENSHAAS
gepofte aardappeltjes, seizoensgroenten en een romige pepersaus
SNOEKBAARS
gremolata, courgettini en citroengras
WORTEL RÖSTI (V)
gele tomaat, kokos, gele courgette & garam masala
Nagerechten
FRAMBOOS
merengue, sponge cake en Ruby chocolade ijs
GEGRILDE PERZIK
honing - pecannoten ijs en amandel
KAZEN
druiven, walnoten, jam en abrikozen vijgen brood
(3,50 meerprijs )